22-03-2019 Aankoop

Na een lange zoektoch voor een opvolger van de Ford Focus wagon TDdi uit 2004, had ik mijn pijlen gericht op een knappe BMW 320d touring ( 2006/2007 ) maar alleen als deze voorzien was van de M47 (163pk) motor, een leren sportinterieur en xenon.

Deze combinatie bleek binnen mijn budget niet of nauwelijks te bestaan, en wegens chronisch tijdgebrek is "even naar een auto kijken" bij een wagen aan de andere kant van het land niet echt een optie.

Zo kwam het dat toen ik 21-03-2019 in een van mijn zoekqueries de term BMW weghaalde ineens een verdraaid fraaie Mercedes-Benz C-klasse 220cdi (S204) voorbij kwam.
Uit nieuwsgierigheid de advertentie beter bekeken, en hoe langer ik er naar keek, hoe interessanter de wagen werd.Nu bleken mijn ouders die dag een Camperbeurs te bezoeken in de regio waar de auto te koop stond, en vonden het leuk om er even langs te rijden. Vlak na aankomst even telefonisch overleg gehad, en te horen gekregen dat de auto praktisch in nieuwstaat verkeerde, wat de aanbieding alleen maar interessanter maakte.

 

 

Zo kwam het, dat ik "blind" deze mercedes aan heb geschaft, en deze door mijn ouders dezelfde avond nog is thuis bezorgd !!

 
 

Nieuw :

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Welkom op

CABRIOOT.COM

De digitale speeltuin van JPD

 

 

 

 

Nog meer van dit

 

 

 

 

Het origineel

 

 

 

hdlz13

 
 
Cabrioot ...
Of te wel een samenvoeging van de woorden "Cabrio" & "Idioot" .
 
Ergens op een bepaalde tijd een aantal jaren geleden , laten we zeggen halverwege het jaar des heren 2000 kocht ik een computer , nam een breedband verbinding.
 
Rond dezelfde tijd werd ik eigenaar van een Golf 1 cabriolet uit 1985. Na een dag of 3 gekeken te hebben wat de mogelijkheden waren van het internet bedacht ik  dat het wel leuk zou zijn om een website te maken, onderwerp lag ook voor de hand, namelijk mijn hobbyautootje ... zie de geboorte van deze site .
 
Sindsdien is er wel een en ander veranderd, en is cabrioot.com vooral uitgegroeid tot mijn digitale speeltuin, deze site dient dan eigenlijk ook geen ander doel dan voor mijn eigen vermaak en lering, mocht een ander er echter wat aan hebben dan is dat mooi meegenomen.

 

Dit is een grijze balk

 

 

Archief

Hieronder volgt een soort zoekfunctie, waarom je die zou willen gebruiken is mij geheel onduidelijk, maar goed, het ding werkt.

Zoeken

Hoe lang al ?

 

 

 

 

Wat technisch geneuzel


IP Addres:
18.215.33.158
CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)
Joomla Template by cabrioot.com