1-11-2013 203480 km

teller mx5 

Heitie wiebelauto ...

Juist, als je dochter van 2 en een half al vindt dat de auto wiebelt, dan is het toch echt tijd om weer eens wat te investeren.

Eerst de wielen van de auto gehaald, en zowel de naven als de binnenkant van de velgen super schoon en glad gemaakt, daarmee de irritante trillingen verholpen.
Op e-bay een paar CREE Q5 LED lampjes met T10 fitting besteld, die komen in de stadslichtjes, overdag vallen de huidige 5W5 lampjes namelijk niet echt meer op tussen alle moderne auto's met dagrijverlichting. Dus dan maar een paar superfelle LEDjes plaatsen, ben benieuwd ... 

Maar de grootste verandering heb ik zojuist opgehaald bij Ypekramer automaterialen, namelijk een set Koni STR.T schokdempers. 
Lang heb ik getwijfeld of ik zou gaan voor vervanging door Kayaba dempers ( origineel ) of juist de mij zo goed bevallen ( golfje ) Koni Gele dempers. Die laatste hebben als voordeel dat ze verstelbaar zijn in zowel hoogte als hardheid, maar ik betwijfel of ik dat zou gebruiken op de MX5. De Kayaba dempers kunnen volgens mij niet goed over de verlaging, en ik ben bang dat die het dus niet lang vol zouden houden. Een mooie tussenoplossing is de Koni STR.T serie, geschikt voor verlaging, en een stukje steviger dan origineel.

Ik ben erg benieuwd.

Nieuw :

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Welkom op

CABRIOOT.COM

De digitale speeltuin van JPD

 

 

 

 

Nog meer van dit

 

 

 

 

Het origineel

 

 

 

hdlz13

 
 
Cabrioot ...
Of te wel een samenvoeging van de woorden "Cabrio" & "Idioot" .
 
Ergens op een bepaalde tijd een aantal jaren geleden , laten we zeggen halverwege het jaar des heren 2000 kocht ik een computer , nam een breedband verbinding.
 
Rond dezelfde tijd werd ik eigenaar van een Golf 1 cabriolet uit 1985. Na een dag of 3 gekeken te hebben wat de mogelijkheden waren van het internet bedacht ik  dat het wel leuk zou zijn om een website te maken, onderwerp lag ook voor de hand, namelijk mijn hobbyautootje ... zie de geboorte van deze site .
 
Sindsdien is er wel een en ander veranderd, en is cabrioot.com vooral uitgegroeid tot mijn digitale speeltuin, deze site dient dan eigenlijk ook geen ander doel dan voor mijn eigen vermaak en lering, mocht een ander er echter wat aan hebben dan is dat mooi meegenomen.

 

Dit is een grijze balk

 

 

Archief

Hieronder volgt een soort zoekfunctie, waarom je die zou willen gebruiken is mij geheel onduidelijk, maar goed, het ding werkt.

Zoeken

Hoe lang al ?

 

 

 

 

Wat technisch geneuzel


IP Addres:
34.204.176.125
CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)
Joomla Template by cabrioot.com