02-11-2013 20XXXX km Koni STR.T Schokdempers

Zaterdagochtend,  2 glimmende knal oranje dempers liggen klaar om gemonteerd te worden.

 

Vol goede moed de auto omhoog gekrikt, wieltjes eraf, en eerst linksvoor aangepakt, hop hop, de oude verwijderd, en vol goede moed de nieuwe demper in de bankschroef. Ai, dat valt tegen, de veerschaal blijkt niet te passen, met een schuurwerk (dremel) en gebruik van een rubberhamer krijg ik de schaal uiteindelijk om de demper, direct hierna volgde het 2de probleem, het toplager blijkt niet te passen, ook hier bood de dremel weer uitkomst,  na een uurtje zat de nieuwe demper er onder. Wel met gemengt gevoel, ik ben vak Koni hoogstaande kwaliteit gewend, goede pasvorm etc... Maar goed, direct door naar nummer 2, of te wel rechtsvoor.

Eenmaal de 2de oude demper verwijderd, zette ik ook deze in de backschroef om de veer te monteren, echter leek de demper wel te kort, ik trok aan de zuigerstang, en tot mijn verbazing kon ik de demper zonder moeite in en uit eh, duwen, als ware het een fietspompje. Dat verklaarde wellicht ook de vettige doos en vieze verpakking van dit exemplaar.

 

@#$% ...

 

Staat je auto dan half in de garage op 3 wielen.

Nieuw :

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Welkom op

CABRIOOT.COM

De digitale speeltuin van JPD

 

 

 

 

Nog meer van dit

 

 

 

 

Het origineel

 

 

 

hdlz13

 
 
Cabrioot ...
Of te wel een samenvoeging van de woorden "Cabrio" & "Idioot" .
 
Ergens op een bepaalde tijd een aantal jaren geleden , laten we zeggen halverwege het jaar des heren 2000 kocht ik een computer , nam een breedband verbinding.
 
Rond dezelfde tijd werd ik eigenaar van een Golf 1 cabriolet uit 1985. Na een dag of 3 gekeken te hebben wat de mogelijkheden waren van het internet bedacht ik  dat het wel leuk zou zijn om een website te maken, onderwerp lag ook voor de hand, namelijk mijn hobbyautootje ... zie de geboorte van deze site .
 
Sindsdien is er wel een en ander veranderd, en is cabrioot.com vooral uitgegroeid tot mijn digitale speeltuin, deze site dient dan eigenlijk ook geen ander doel dan voor mijn eigen vermaak en lering, mocht een ander er echter wat aan hebben dan is dat mooi meegenomen.

 

Dit is een grijze balk

 

 

Archief

Hieronder volgt een soort zoekfunctie, waarom je die zou willen gebruiken is mij geheel onduidelijk, maar goed, het ding werkt.

Zoeken

Hoe lang al ?

 

 

 

 

Wat technisch geneuzel


IP Addres:
34.204.176.125
CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)
Joomla Template by cabrioot.com