30-12-2013 204996km Stadslichtjes

CREE Q5 LED lampjes met T10 fitting van Ebay in de stadslichtunits gezet, mooi fel, zonder te verblinden. Ben je toch net ff wat zichtbaarder overdag met de klapkoplampen dicht.
Zo valt wel ineens op dat de gewone koplampen, en zeker de passagierskant, niet zoveel lichtopbrengst meer hebben. Misschien tijd om ook die lapmen te vervangen door wat moderners.

 

LV = LED ., RV = 5w gewoon lampie

 

RV = Bosch Koplamp ( dof en gelig ) , LV = Hella Koplamp, stuk helderder en beter beeld.

 

Tevens afgelopen weekend een paar oppervlakkige roestbobbeltjes op de dorpels weggeslepen, daarna het kale metaal ingesmeerd met een antiroestmiddel, daarna keurig weer in de grondverf en kleurlak gespoten, aankomend weekend nog een laagje blanke lak en dat roest de eerste jaren niet weer ...

Nieuw :

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Welkom op

CABRIOOT.COM

De digitale speeltuin van JPD

 

 

 

 

Nog meer van dit

 

 

 

 

Het origineel

 

 

 

hdlz13

 
 
Cabrioot ...
Of te wel een samenvoeging van de woorden "Cabrio" & "Idioot" .
 
Ergens op een bepaalde tijd een aantal jaren geleden , laten we zeggen halverwege het jaar des heren 2000 kocht ik een computer , nam een breedband verbinding.
 
Rond dezelfde tijd werd ik eigenaar van een Golf 1 cabriolet uit 1985. Na een dag of 3 gekeken te hebben wat de mogelijkheden waren van het internet bedacht ik  dat het wel leuk zou zijn om een website te maken, onderwerp lag ook voor de hand, namelijk mijn hobbyautootje ... zie de geboorte van deze site .
 
Sindsdien is er wel een en ander veranderd, en is cabrioot.com vooral uitgegroeid tot mijn digitale speeltuin, deze site dient dan eigenlijk ook geen ander doel dan voor mijn eigen vermaak en lering, mocht een ander er echter wat aan hebben dan is dat mooi meegenomen.

 

Dit is een grijze balk

 

 

Archief

Hieronder volgt een soort zoekfunctie, waarom je die zou willen gebruiken is mij geheel onduidelijk, maar goed, het ding werkt.

Zoeken

Hoe lang al ?

 

 

 

 

Wat technisch geneuzel


IP Addres:
34.204.176.125
CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)
Joomla Template by cabrioot.com