11-01-2014 koplampen ... raar

Vandaag eens even langs de automaterialenzaak, om nieuwe H4 pitjes te halen voor de MX-5.
Bij thuiskomst de bijrijderskant koplamp er weer even uitgewipt. Die lamp geeft erg zwak licht, en ik verdacht de pit.

 

De pit zit echter vast met ... klei ... de koplamp blijkt bedoeld voor Duplo lampen, sterker nog het blijkt een koplamp te zijn van een ... mini ... of ouwe mercedes.

 

Een nieuwe pit gaf ook niet het gewenste resultaat, de massa blijkt niet al te fris meer te zijn, die zal ik binnekort eens even nalopen, of desnoods vervangen. Ook denk ik dat ik maar een nieuwe lamp bestel, gewoon weer een originele Hella ipv de Bosch lamp die er nu in zit :-)

Nieuw :

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Welkom op

CABRIOOT.COM

De digitale speeltuin van JPD

 

 

 

 

Nog meer van dit

 

 

 

 

Het origineel

 

 

 

hdlz13

 
 
Cabrioot ...
Of te wel een samenvoeging van de woorden "Cabrio" & "Idioot" .
 
Ergens op een bepaalde tijd een aantal jaren geleden , laten we zeggen halverwege het jaar des heren 2000 kocht ik een computer , nam een breedband verbinding.
 
Rond dezelfde tijd werd ik eigenaar van een Golf 1 cabriolet uit 1985. Na een dag of 3 gekeken te hebben wat de mogelijkheden waren van het internet bedacht ik  dat het wel leuk zou zijn om een website te maken, onderwerp lag ook voor de hand, namelijk mijn hobbyautootje ... zie de geboorte van deze site .
 
Sindsdien is er wel een en ander veranderd, en is cabrioot.com vooral uitgegroeid tot mijn digitale speeltuin, deze site dient dan eigenlijk ook geen ander doel dan voor mijn eigen vermaak en lering, mocht een ander er echter wat aan hebben dan is dat mooi meegenomen.

 

Dit is een grijze balk

 

 

Archief

Hieronder volgt een soort zoekfunctie, waarom je die zou willen gebruiken is mij geheel onduidelijk, maar goed, het ding werkt.

Zoeken

Hoe lang al ?

 

 

 

 

Wat technisch geneuzel


IP Addres:
34.204.176.125
CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)
Joomla Template by cabrioot.com