21-12-2015 223xxx km Lampjes

Al sinds de aankoop, zat er niet zoveel licht in de MX5, vooral de rechter koplamp scheen erg zwak.

Ik had hierom al eens een extra dikke massadraad naar de koplamp gemaakt, maar de werkelijke reden kwam aan het 'licht' toen ik de koplam eens verwijderde. het bleek geen originele te zijn, maar een exemplaar uit een antieke mini of mercedes, bedoeld voor Duplo gloeilapmen, waar met een soort stopverf/klei een H4 halogeenpit ingeplakt was ...

Ik weet niet waarom ik hier zo lang mee gewacht heb, maar ik heb 2 nieuwe lampen gekocht, gewoon originele H4 e4 hella lampen. Met een 55watt osram halogeenpitje zit er nu al weer wat meer licht in, maar voor de zekerheid heb ik van e-bay een 4300k Xenon HID setje besteld. Ben benieuwd.

 

Hella e4 H4 Links nieuw, rechts de rare Bosch lamp.

En de Xenon pitten zijn binnen : 

xenon H4 mazda MX5 na

Nieuw :

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Welkom op

CABRIOOT.COM

De digitale speeltuin van JPD

 

 

 

 

Nog meer van dit

 

 

 

 

Het origineel

 

 

 

hdlz13

 
 
Cabrioot ...
Of te wel een samenvoeging van de woorden "Cabrio" & "Idioot" .
 
Ergens op een bepaalde tijd een aantal jaren geleden , laten we zeggen halverwege het jaar des heren 2000 kocht ik een computer , nam een breedband verbinding.
 
Rond dezelfde tijd werd ik eigenaar van een Golf 1 cabriolet uit 1985. Na een dag of 3 gekeken te hebben wat de mogelijkheden waren van het internet bedacht ik  dat het wel leuk zou zijn om een website te maken, onderwerp lag ook voor de hand, namelijk mijn hobbyautootje ... zie de geboorte van deze site .
 
Sindsdien is er wel een en ander veranderd, en is cabrioot.com vooral uitgegroeid tot mijn digitale speeltuin, deze site dient dan eigenlijk ook geen ander doel dan voor mijn eigen vermaak en lering, mocht een ander er echter wat aan hebben dan is dat mooi meegenomen.

 

Dit is een grijze balk

 

 

Archief

Hieronder volgt een soort zoekfunctie, waarom je die zou willen gebruiken is mij geheel onduidelijk, maar goed, het ding werkt.

Zoeken

Hoe lang al ?

 

 

 

 

Wat technisch geneuzel


IP Addres:
34.204.176.125
CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)
Joomla Template by cabrioot.com