27-01-2012 ( 185154 km )

Ok, this ain't funny anymore ...

De auto is nog rijdbaar, sterker nog, rijdt gewoon goed, maar op onverwachte momenten slipt de koppeling dus gewoon door. Niet als je in je eentje bij een rustig stoplicht staat, nee, dan ineens is er niks aan de hand en kun je er plankgas vandoor. Maar net als je die invoegende stadsbus in wilt halen, tja, dan ineens vliegt de toerenteller omhoog terwijl de auto niet sneller gaat rijden ... 

De gezinscontainer ( ford focus wagon ) is vandaag naar de garage geweest voor een defect wiellager, en heeft direct ook maar een nieuwe keuring gekregen ( hoefde pas eind maart, maar what the heck ), dus nu is de mazdarati aan de beurt. Die nieuwe koppeling moet er rap in, jammer dat ik zelf geen tijd en ruimte heb.

Nu nog beslissen wie en wanneer het gaat doen, of bija m'n vaste mannetje, die echter totaal geen ervaring heeft met MX5jes, of bij MX5freaks waar ik dan weer totaal geen invloed heb op hoe het wordt gedaan en met welke onderdelen ... naja ... we zullen zien ... kan het me niet permiteren om de auto lang te moeten missen ... 

Nieuw :

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Welkom op

CABRIOOT.COM

De digitale speeltuin van JPD

 

 

 

 

Nog meer van dit

 

 

 

 

Het origineel

 

 

 

hdlz13

 
 
Cabrioot ...
Of te wel een samenvoeging van de woorden "Cabrio" & "Idioot" .
 
Ergens op een bepaalde tijd een aantal jaren geleden , laten we zeggen halverwege het jaar des heren 2000 kocht ik een computer , nam een breedband verbinding.
 
Rond dezelfde tijd werd ik eigenaar van een Golf 1 cabriolet uit 1985. Na een dag of 3 gekeken te hebben wat de mogelijkheden waren van het internet bedacht ik  dat het wel leuk zou zijn om een website te maken, onderwerp lag ook voor de hand, namelijk mijn hobbyautootje ... zie de geboorte van deze site .
 
Sindsdien is er wel een en ander veranderd, en is cabrioot.com vooral uitgegroeid tot mijn digitale speeltuin, deze site dient dan eigenlijk ook geen ander doel dan voor mijn eigen vermaak en lering, mocht een ander er echter wat aan hebben dan is dat mooi meegenomen.

 

Dit is een grijze balk

 

 

Archief

Hieronder volgt een soort zoekfunctie, waarom je die zou willen gebruiken is mij geheel onduidelijk, maar goed, het ding werkt.

Zoeken

Hoe lang al ?

 

 

 

 

Wat technisch geneuzel


IP Addres:
3.216.79.60
CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)
Joomla Template by cabrioot.com