19-02-2013 195732km

Eh ... 2 stukkies tekst in heel 2012 over het mazdaatje ... 

Dat is best wel ernstig ...

Hoe dat kan ? nou, eh, het autootje is gewoon goed, valt weinig over te melden, het wordt wat vanzelfsprekend allemaal. En bovendien zijn er andere prioriteiten in en om huis die te veel tijd nemen. 

Anyhoe, 195732 kilometers op de teller, waarvan nu een groot deel met een versleten koppeling, schande, dus daar moet verandering in komen. Begin maart komt er een nieuwe koppelingsset in, en gaat ook de irritante rammel in de uitlaat verholpen worden ( ga ik van uit ).

Tevens heb ik 4 velgjes op de kop getikt, ik zocht eigenlijk al tijden naar 15" velgen van MAS, die zijn origineel geleverd voor een Duitse speciale uitvoering van de MX5, ze zijn lekker licht, met met ET30 en 15" net wat voller en beter passend bij de auto. Maar die velgjes worden maar weinig aangeboden, en ik vis steeds net achter het net.  

Gewone aftermarket 15" wieltjes wil ik er niet onder hebben, ze zijn of te zwaar of horen gewoon niet bij dit type auto. Nu vond ik toevallig een setje Tecnomagnesio wielen, voor weinig in de buurt af te halen, en afkomstig van een mazda ... dus nog net soort van toegestaan ... ach ... ze waren goedkoop, zijn licht en passen mooi, dat is wat telt. Totdat ik ooit die MAS wieltjes kan vinden.

Die velgjes worden deze week voorzien van 4 nieuwe bandjes ( toyo T1R 195-50-15 ) en kunnen na het weekend onder de auto.

Op dit moment rijdt ik nog rond op de wiebelige 14" winterbandjes, dikke pret in de sneeuw, waardeloos op de snelweg :

 

Nieuw :

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Welkom op

CABRIOOT.COM

De digitale speeltuin van JPD

 

 

 

 

Nog meer van dit

 

 

 

 

Het origineel

 

 

 

hdlz13

 
 
Cabrioot ...
Of te wel een samenvoeging van de woorden "Cabrio" & "Idioot" .
 
Ergens op een bepaalde tijd een aantal jaren geleden , laten we zeggen halverwege het jaar des heren 2000 kocht ik een computer , nam een breedband verbinding.
 
Rond dezelfde tijd werd ik eigenaar van een Golf 1 cabriolet uit 1985. Na een dag of 3 gekeken te hebben wat de mogelijkheden waren van het internet bedacht ik  dat het wel leuk zou zijn om een website te maken, onderwerp lag ook voor de hand, namelijk mijn hobbyautootje ... zie de geboorte van deze site .
 
Sindsdien is er wel een en ander veranderd, en is cabrioot.com vooral uitgegroeid tot mijn digitale speeltuin, deze site dient dan eigenlijk ook geen ander doel dan voor mijn eigen vermaak en lering, mocht een ander er echter wat aan hebben dan is dat mooi meegenomen.

 

Dit is een grijze balk

 

 

Archief

Hieronder volgt een soort zoekfunctie, waarom je die zou willen gebruiken is mij geheel onduidelijk, maar goed, het ding werkt.

Zoeken

Hoe lang al ?

 

 

 

 

Wat technisch geneuzel


IP Addres:
3.216.79.60
CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)
Joomla Template by cabrioot.com