13-03-2013

Je kunt niet alles zelf ... nou ja, kan misschien wel, maar soms is het verstandiger dingen uit handen te geven.
Zo moest het er een keer van komen, de koppeling vervangen, onder het motto "als je het doet, doe het dan goed", en waar beter dan bij de mx5 specialist van het Noorden.

Kortom, woensdagochtend met 2 autootjes vanuit Stiens richting Boijl, en daar de MX5 achtergelaten bij www.mx5freaks.nl 
Ik was daar een aantal jaren terug ook al eens geweest om de MX5 van vrienden op te halen, en lees over het algemeen goede verhalen over dit bedrijf.

Het was een fijn ritje, de kleine meid zat in de volgauto en werd even ongerust toen ze "reade auto, heitie" niet meer zag :-) 

Nieuw :

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Welkom op

CABRIOOT.COM

De digitale speeltuin van JPD

 

 

 

 

Nog meer van dit

 

 

 

 

Het origineel

 

 

 

hdlz13

 
 
Cabrioot ...
Of te wel een samenvoeging van de woorden "Cabrio" & "Idioot" .
 
Ergens op een bepaalde tijd een aantal jaren geleden , laten we zeggen halverwege het jaar des heren 2000 kocht ik een computer , nam een breedband verbinding.
 
Rond dezelfde tijd werd ik eigenaar van een Golf 1 cabriolet uit 1985. Na een dag of 3 gekeken te hebben wat de mogelijkheden waren van het internet bedacht ik  dat het wel leuk zou zijn om een website te maken, onderwerp lag ook voor de hand, namelijk mijn hobbyautootje ... zie de geboorte van deze site .
 
Sindsdien is er wel een en ander veranderd, en is cabrioot.com vooral uitgegroeid tot mijn digitale speeltuin, deze site dient dan eigenlijk ook geen ander doel dan voor mijn eigen vermaak en lering, mocht een ander er echter wat aan hebben dan is dat mooi meegenomen.

 

Dit is een grijze balk

 

 

Archief

Hieronder volgt een soort zoekfunctie, waarom je die zou willen gebruiken is mij geheel onduidelijk, maar goed, het ding werkt.

Zoeken

Hoe lang al ?

 

 

 

 

Wat technisch geneuzel


IP Addres:
34.204.176.125
CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)
Joomla Template by cabrioot.com