05-05-2013 198.xxx grote beurt

Vandaag even de tijd genomen voor verse olie, 4 nieuwe bougies en een schoon luchtfiltertje. 

 

Motortje loopt direct rustiger en stiller stationair, omdat het weer zeer aangenaam was vanmiddag diverse korte ritjes met de kleine meid als passagier gemaakt, blijft dikke pret 'gekke auto' of 'roze auto' noemt ze um steevast. :-)

 

Autootje ook direct maar even een beetje opgepoetst, en onder de kap alle boutjes en beugeltjes een likje verf gegeven in SU rood of gewoon zwart. Autootje staat er nu weer puik bij Binnenkort verse APK, en daarna sparen voor een nieuwe uitlaat, die gaat het niet heel lang meer volhouden namelijk.

Nieuw :

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Welkom op

CABRIOOT.COM

De digitale speeltuin van JPD

 

 

 

 

Nog meer van dit

 

 

 

 

Het origineel

 

 

 

hdlz13

 
 
Cabrioot ...
Of te wel een samenvoeging van de woorden "Cabrio" & "Idioot" .
 
Ergens op een bepaalde tijd een aantal jaren geleden , laten we zeggen halverwege het jaar des heren 2000 kocht ik een computer , nam een breedband verbinding.
 
Rond dezelfde tijd werd ik eigenaar van een Golf 1 cabriolet uit 1985. Na een dag of 3 gekeken te hebben wat de mogelijkheden waren van het internet bedacht ik  dat het wel leuk zou zijn om een website te maken, onderwerp lag ook voor de hand, namelijk mijn hobbyautootje ... zie de geboorte van deze site .
 
Sindsdien is er wel een en ander veranderd, en is cabrioot.com vooral uitgegroeid tot mijn digitale speeltuin, deze site dient dan eigenlijk ook geen ander doel dan voor mijn eigen vermaak en lering, mocht een ander er echter wat aan hebben dan is dat mooi meegenomen.

 

Dit is een grijze balk

 

 

Archief

Hieronder volgt een soort zoekfunctie, waarom je die zou willen gebruiken is mij geheel onduidelijk, maar goed, het ding werkt.

Zoeken

Hoe lang al ?

 

 

 

 

Wat technisch geneuzel


IP Addres:
34.204.176.125
CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)
Joomla Template by cabrioot.com