27-5-2013 198983km

Op vrijdag 17 mei 2013 mocht het mazdaatje aantreden als trouw/foto auto voor Schoonzusje en zwager, dat was genoeg reden om de auto eens even goed op te poetsen en schoon te maken.

 

Ondanks het bewolkte weer toch een paar plaatjes geschoten.

 

 

Stefan Sjoukje huwelijk MX5

 

Het wagentje staat er keurig bij, en de hoogte bevalt me goed, alleen konden de oude originele dempers de nieuwe positie duidelijk niet aan, en die zijn nu in rap tempo aan het overlijden, de vraag is of de auto zo door de APK komt, ze lekker niet, dus indien er geen schokbrekertest wordt gedaan mag het geen probleem zijn.  Feit is echer dat er nieuwe schokdempers onder moeten, geen ramp, maar wel een lastige beslissing, wat te monteren, mijn voorkeur gaat uit naar Koni Geel, maar dat loopt rap richting de 600 euro, wat toch wel weer een boel geld is. Goedkoper is wel te krijgen, maar is 400 euro niet relatief veel meer geld voor iets waar je niet superblij mee bent ? first world problems zullen we maar zeggen.

 

 

Nieuw :

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Welkom op

CABRIOOT.COM

De digitale speeltuin van JPD

 

 

 

 

Nog meer van dit

 

 

 

 

Het origineel

 

 

 

hdlz13

 
 
Cabrioot ...
Of te wel een samenvoeging van de woorden "Cabrio" & "Idioot" .
 
Ergens op een bepaalde tijd een aantal jaren geleden , laten we zeggen halverwege het jaar des heren 2000 kocht ik een computer , nam een breedband verbinding.
 
Rond dezelfde tijd werd ik eigenaar van een Golf 1 cabriolet uit 1985. Na een dag of 3 gekeken te hebben wat de mogelijkheden waren van het internet bedacht ik  dat het wel leuk zou zijn om een website te maken, onderwerp lag ook voor de hand, namelijk mijn hobbyautootje ... zie de geboorte van deze site .
 
Sindsdien is er wel een en ander veranderd, en is cabrioot.com vooral uitgegroeid tot mijn digitale speeltuin, deze site dient dan eigenlijk ook geen ander doel dan voor mijn eigen vermaak en lering, mocht een ander er echter wat aan hebben dan is dat mooi meegenomen.

 

Dit is een grijze balk

 

 

Archief

Hieronder volgt een soort zoekfunctie, waarom je die zou willen gebruiken is mij geheel onduidelijk, maar goed, het ding werkt.

Zoeken

Hoe lang al ?

 

 

 

 

Wat technisch geneuzel


IP Addres:
34.204.176.125
CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)
Joomla Template by cabrioot.com