5-6-2013 199306 km

Komt niet door de pre-keuring :

 

APK MX5 2013

 

*3de remlicht brandt flauw, tja dat klopt, zit een 10W pitje in, hoort 20W in, maar die verkopen ze nergens.

*borging Fuseekogel RV mist, klopt ook, splitpen zit er niet doorheen, omdat het gaatje verstopt zit, bij het uitboren brak m'n boortje gisteravond.

*remleiding op achteras vernieuwen, dat zou best kunnen, zout en pekel hebben de bodem aangetast.

*remleiding onder auto ontroesten, idem.

*remleiding L+R voor ontroesten ( laatste eindje ), kan ook best.

*Accu staat los, tja, je kunt het beugeltje over de accu zo strak draaien als je wilt, ik heb er voor gekozen om dat handvast te doen, wellicht dat de accu kan wiebelen, maar 'los' is wat overdreven in deze ( volgens APK wet mag wiebelen overigens ook niet dus ze hebben een punt ).

 

*En dan de verbazing " veer achter verkeerd om gemonteerd " , eh, juist ... niet dat er daadwerkelijk een onder of bovenkant is, maar toch, 'juist' , ach ik was toch van plan om nieuwe schokbrekers te monteren, dus die boel moet binnenkort toch uit elkaar.

 

Al met al toch jammer dat het wagentje niet met vlag en wimpel door de keuring rolt zoals voorafgaande jaren, al ben ik blij dat er geen wereldschokkende zaken naar voren zijn gekomen.

 

 

Nieuw :

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Welkom op

CABRIOOT.COM

De digitale speeltuin van JPD

 

 

 

 

Nog meer van dit

 

 

 

 

Het origineel

 

 

 

hdlz13

 
 
Cabrioot ...
Of te wel een samenvoeging van de woorden "Cabrio" & "Idioot" .
 
Ergens op een bepaalde tijd een aantal jaren geleden , laten we zeggen halverwege het jaar des heren 2000 kocht ik een computer , nam een breedband verbinding.
 
Rond dezelfde tijd werd ik eigenaar van een Golf 1 cabriolet uit 1985. Na een dag of 3 gekeken te hebben wat de mogelijkheden waren van het internet bedacht ik  dat het wel leuk zou zijn om een website te maken, onderwerp lag ook voor de hand, namelijk mijn hobbyautootje ... zie de geboorte van deze site .
 
Sindsdien is er wel een en ander veranderd, en is cabrioot.com vooral uitgegroeid tot mijn digitale speeltuin, deze site dient dan eigenlijk ook geen ander doel dan voor mijn eigen vermaak en lering, mocht een ander er echter wat aan hebben dan is dat mooi meegenomen.

 

Dit is een grijze balk

 

 

Archief

Hieronder volgt een soort zoekfunctie, waarom je die zou willen gebruiken is mij geheel onduidelijk, maar goed, het ding werkt.

Zoeken

Hoe lang al ?

 

 

 

 

Wat technisch geneuzel


IP Addres:
34.204.176.125
CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)
Joomla Template by cabrioot.com