HTC desire GPS antenne fix

htc-desireSinds een half jaar deed de GPS op m'n HTC desire het niet meer.

Alle tips op internet ten spijt, kreeg ik de GPS niet meer aan de praat. Het vreemde was dat de diverse apps de GPS wel zagen, maar de GPS leek geen satelieten te ontvangen. 

Na het open halen van de behuizing werd de reden snel duidelijk, 1 van de 2 connectortjes van het kabeltje dat de antenne met de GPS chip verbind was losgeschoten, na het schoonmaken en terugplaatsen van de connector was er direct een fix met 11 satelieten ( binnenshuis ). Problem solved. 

Foto's volgen.

Nieuw :

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Welkom op

CABRIOOT.COM

De digitale speeltuin van JPD

 

 

 

 

Nog meer van dit

 

 

 

 

Het origineel

 

 

 

hdlz13

 
 
Cabrioot ...
Of te wel een samenvoeging van de woorden "Cabrio" & "Idioot" .
 
Ergens op een bepaalde tijd een aantal jaren geleden , laten we zeggen halverwege het jaar des heren 2000 kocht ik een computer , nam een breedband verbinding.
 
Rond dezelfde tijd werd ik eigenaar van een Golf 1 cabriolet uit 1985. Na een dag of 3 gekeken te hebben wat de mogelijkheden waren van het internet bedacht ik  dat het wel leuk zou zijn om een website te maken, onderwerp lag ook voor de hand, namelijk mijn hobbyautootje ... zie de geboorte van deze site .
 
Sindsdien is er wel een en ander veranderd, en is cabrioot.com vooral uitgegroeid tot mijn digitale speeltuin, deze site dient dan eigenlijk ook geen ander doel dan voor mijn eigen vermaak en lering, mocht een ander er echter wat aan hebben dan is dat mooi meegenomen.

 

Dit is een grijze balk

 

 

Archief

Hieronder volgt een soort zoekfunctie, waarom je die zou willen gebruiken is mij geheel onduidelijk, maar goed, het ding werkt.

Zoeken

Hoe lang al ?

 

 

 

 

Wat technisch geneuzel


IP Addres:
3.228.11.9
CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)
Joomla Template by cabrioot.com