Info

Cabrioot ...

Of te wel een samenvoeging van de woorden “Cabrio” & “Idioot” .

Ergens op een bepaalde tijd een aantal jaren geleden , laten we zeggen halverwege het jaar des heren 2000 kocht ik een computer , nam een breedband verbinding en rond dezelfde tijd werd ik eigenaar van een Golf 1 cabriolet uit 1985 . Na een dag of 3 gekeken te hebben wat de mogelijkheden waren van het internet bedacht ik  dat het wel leuk zou zijn om een website te maken , onderwerp lag ook voor de hand , namelijk mijn hobbyautootje … zie de geboorte van deze site .

 

Sindsdien is er wel een en ander veranderd, en is cabrioot.com vooral uitgegroeid tot mijn digitale speeltuin, deze site dient dan eigenlijk ook geen ander doel dan voor mijn eigen vermaak en lering, mocht een ander er echter wat aan hebben dan is dat mooi meegenomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *