Technisch

Even wat achtergrond over de technische kant van deze site…

De site is gemaakt met het bekende Joomla CMS ( versie 2.5.x ), en maakt gebruik van meerdere externe componenten/plugins/modules.
De template is van eigen fabrikaat, net als de CSS.

hosting controlHosting van cabrioot.com gaat via HostingControl, het vermelden waard gezien de goede prijs en kwaliteit van dit bedrijf !

Deze site dient als testcase voor andere (Joomla) site’s welke ik onderhoud of heb gemaakt, derhalve is het mogelijk dat enkele zaken niet geheel goed werken of “under construction” zijn.

Alle teksten, afbeeldingen en foto’s op deze website zijn door mijzelf gemaakt en daarom eigendom van mij, kopieren, verveelvuldigen of anderzijds gebruik door anderen dan mijzelf is niet zondermeer toegestaan en dient schriftelijk, minimaal via email aangevraagd te worden.
Alle afbeeldingen en foto’s zijn gemaakt op openbare plaatsen of plaatsen waar expliciet aangegeven werd dat er gefotografeerd werdt, mocht u derhalve bezwaar hebben tegen publicatie van uw beeltenis op deze website, dan volstaat een beargumenteerde email naar de webmaster om deze binnen redelijke termijn te laten verwijderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *