21-12-2015 223xxx km Lampjes

Al sinds de aankoop, zat er niet zoveel licht in de MX5, vooral de rechter koplamp scheen erg zwak.

Ik had hierom al eens een extra dikke massadraad naar de koplamp gemaakt, maar de werkelijke reden kwam aan het ‘licht’ toen ik de koplam eens verwijderde. het bleek geen originele te zijn, maar een exemplaar uit een antieke mini of mercedes, bedoeld voor Duplo gloeilapmen, waar met een soort stopverf/klei een H4 halogeenpit ingeplakt was …

Ik weet niet waarom ik hier zo lang mee gewacht heb, maar ik heb 2 nieuwe lampen gekocht, gewoon originele H4 e4 hella lampen. Met een 55watt osram halogeenpitje zit er nu al weer wat meer licht in, maar voor de zekerheid heb ik van e-bay een 4300k Xenon HID setje besteld. Ben benieuwd.

 

Hella e4 H4 Links nieuw, rechts de rare Bosch lamp.

En de Xenon pitten zijn binnen : 

xenon H4 mazda MX5 na

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *