22-03-2019 Aankoop

Na een lange zoektoch voor een opvolger van de Ford Focus wagon TDdi uit 2004, had ik mijn pijlen gericht op een knappe BMW 320d touring ( 2006/2007 ) maar alleen als deze voorzien was van de M47 (163pk) motor, een leren sportinterieur en xenon.

Deze combinatie bleek binnen mijn budget niet of nauwelijks te bestaan, en wegens chronisch tijdgebrek is “even naar een auto kijken” bij een wagen aan de andere kant van het land niet echt een optie.

Zo kwam het dat toen ik 21-03-2019 in een van mijn zoekqueries de term BMW weghaalde ineens een verdraaid fraaie Mercedes-Benz C-klasse 220cdi (S204) voorbij kwam.
Uit nieuwsgierigheid de advertentie beter bekeken, en hoe langer ik er naar keek, hoe interessanter de wagen werd.

Nu bleken mijn ouders die dag een Camperbeurs te bezoeken in de regio waar de auto te koop stond, en vonden het leuk om er even langs te rijden. Vlak na aankomst even telefonisch overleg gehad, en te horen gekregen dat de auto praktisch in nieuwstaat verkeerde, wat de aanbieding alleen maar interessanter maakte.

 

 

Zo kwam het, dat ik “blind” deze mercedes aan heb geschaft, en deze door mijn ouders dezelfde avond nog is thuis bezorgd !!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *