24-07-2010 163644 km

1:12,5 hmmz … maar goed, ook een paar keer een ‘spoedje’ gehad, en niet helemaal aan de maximum snelheid gehouden etc …

Rechter buiten spiegel was een beetje een sneu geval, zakte na elke verkeersdrempel weer een stukje verder naar beneden, dus die net maar eens los gehaald, blijk als een eerder ‘provisorisch’ te zijn gerepareerd, met secondenlijm en een te dun boutje … Direct maar opnieuw gespoten, zal later een constructie bedenken met dikkere bout en wat rubber. Desnoods na de zomer een nieuwe bestellen. 

Rechter-voor-rem piept bij hele lage snelheden, no problem, wil de remklauwen toch nakijken en smeren voor september, indien de ontluchtingsnippels netjes los willen komt er dan ook direct nieuwe remvloeistof in. Jammer dat IL motorsport was vergeten mijn bestelde rempasta te leveren, tis maar 4 euro nogwat, maar heb nu de materialen niet in huis … ach, er moet toch nog een grill besteld worden, vind het gapende gat voor de radiator een beetje een eng idee …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *