17-09-2011 181324km

Hield afgelopen week 1 van de koplampen er mee op, en gisteren een knipperlicht. Jeetje …

 

Nu was het vervangen van het pitje van de richtingaanwijzer linksachter binnen 30 sec. gedaan, het koplamppitje was toch wel een lastiger verhaal, nog nooit eerder heb ik een auto gehad waarbij zoiets niet zonder gereedschap was te vervangen. Tot mijn verbazing moesten er 7 schroeven worden verwijderd, om uberhaupt bij het pitje te kunnen komen. Maar ach, zo wordt het scharniermechanisme ook nog eens even blootgelegd en dus direct even gesmeerd … 

 

Nog steeds de remmen en bougiekabels niet vervangen, moet wel even, zeker voor de winter. Goed nieuws voor de auto is dat de garage wordt voorzien van een nieuw dak, dat is namelijk tevens een reden om de garage op te ruimen, waardoor er weer ruimte ontstaat om de auto binnen te laten slapen … volgend jaar nog een schuur achter huis, en dan een mooie betonvloer in de garage, en de auto kan weer net zo mooi worden gestald als bij de vorige eigenaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *