27-09-2011 181931 km

Gemonteerd :

– 2 Ashuki voorremschijven 23,5 cm

– 4 EBC remblokken voor

– ontbrekend veertje voor remschijven

– 4 bougies

– 4 bougiekabels ( 7 mm zwart )

 

Ondanks dat de oude bougies en kabels niet versleten leken, loopt het wagentje nu mooier, rustiger stationair, en klimt ze beter in de toeren. De nieuwe remmetjes zijn een verademing, geen trillingen meer, en veel meer remkracht. Tevens de remklauwen goed schoongemaakt en van een likje verf voorzien, ziet er weer netjes uit en zijn goed gangbaar.

 

Aankomende week eens de olie vervangen, en alles smeren, dan kan ze er weer 15.000 km tegenaan. Voor de winter moet ze nog wel een antiroest behandeling hebben, gewoon even alle roestgevoelige onderdelen behandelen.

 

Als ik nu eindelijk eens mijn garage op zou ruimen … wishfull thinking …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *