27-01-2012 ( 185154 km )

Ok, this ain’t funny anymore …

De auto is nog rijdbaar, sterker nog, rijdt gewoon goed, maar op onverwachte momenten slipt de koppeling dus gewoon door. Niet als je in je eentje bij een rustig stoplicht staat, nee, dan ineens is er niks aan de hand en kun je er plankgas vandoor. Maar net als je die invoegende stadsbus in wilt halen, tja, dan ineens vliegt de toerenteller omhoog terwijl de auto niet sneller gaat rijden … 

De gezinscontainer ( ford focus wagon ) is vandaag naar de garage geweest voor een defect wiellager, en heeft direct ook maar een nieuwe keuring gekregen ( hoefde pas eind maart, maar what the heck ), dus nu is de mazdarati aan de beurt. Die nieuwe koppeling moet er rap in, jammer dat ik zelf geen tijd en ruimte heb.

Nu nog beslissen wie en wanneer het gaat doen, of bija m’n vaste mannetje, die echter totaal geen ervaring heeft met MX5jes, of bij MX5freaks waar ik dan weer totaal geen invloed heb op hoe het wordt gedaan en met welke onderdelen … naja … we zullen zien … kan het me niet permiteren om de auto lang te moeten missen … 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *