27-5-2013 198983km

Op vrijdag 17 mei 2013 mocht het mazdaatje aantreden als trouw/foto auto voor Schoonzusje en zwager, dat was genoeg reden om de auto eens even goed op te poetsen en schoon te maken.

 

Ondanks het bewolkte weer toch een paar plaatjes geschoten.

 

 

Stefan Sjoukje huwelijk MX5

 

Het wagentje staat er keurig bij, en de hoogte bevalt me goed, alleen konden de oude originele dempers de nieuwe positie duidelijk niet aan, en die zijn nu in rap tempo aan het overlijden, de vraag is of de auto zo door de APK komt, ze lekker niet, dus indien er geen schokbrekertest wordt gedaan mag het geen probleem zijn.  Feit is echer dat er nieuwe schokdempers onder moeten, geen ramp, maar wel een lastige beslissing, wat te monteren, mijn voorkeur gaat uit naar Koni Geel, maar dat loopt rap richting de 600 euro, wat toch wel weer een boel geld is. Goedkoper is wel te krijgen, maar is 400 euro niet relatief veel meer geld voor iets waar je niet superblij mee bent ? first world problems zullen we maar zeggen.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *