17-02-2014 20Xxxx km koni rondom / stuurtje / pook etc

Eindelijk tijd gehad om ook de achterschokdempers te vervangen door Koni STR-T.

Ondanks dat de kwaliteit/stugheid van de dempers me enigzins tegenviel, rijdt het subliem, nu waren de originele dempers, en dan met name linksachter ook compleet versleten, dus zal alles een vooruitgang zijn geweest, maar de auto lijkt nu bijzonder goed in balans, en mooi neutraal zonder oncomfortabel te worden. 

Na een driftje volgt ook niet meer een overdreven ’tankslapper’, maar vervolgt de auto direct weer keurig z’n weg, wel zo veilig.

 

 

Daarnaast heb ik besloten het houten stuurtje en pookknop te vervangen, de pookknop was ik al een tijdje zat, die heeft meerdere operaties ondergaan omdat deze regelmatig trilde, het stuurtje beviel me eigenlijk uitstekend, maar was net wat aan de grote kant, en stond iets te ver bij me vandaan, mooi vond ik het ook niet echt. Dus heb ik besloten een Nardi, dished, 3 spaaks stuurtje aan te schaffen, 1.5cm kleiner in diameter, 50mm verdiept, geperforeerd leer, met rood stiksel. Daarnaast komt er een ook een bijpassende zwarte aluminium pookknop in.

 

 

 

Het stuurtje heb ik reeds binnen, maar blijkt niet op de naaf te passen, dus moet ik wachten tot ook m’n nieuwe stuurnaafje binnen komt ( I love e-bay )..

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *