Translam Speakers en TPA3116d2 Amp.

Say what ? 

Een tijdje geleden vond ik foto’s van de Magico Mini luidsprekers op het internet, ik was direct gecharmeerd van het uiterlijk en de manier van bouwen.

Om eens te testen hoe lastig het was om van meerdere lagen multiplex een luidsprekertje te bouwen, heb ik 2 Peerless FR35/8 speakertjes besteld, en bij de bouwmarkt een paneeltje populieren multiplex gekocht. Phoe dat viel nog niet mee, het doel was 2 luidsprekertjes van ca 20cm hoog, met een 1/4 transmissielijn labyrinth binnenkant afgestemd op zo’n 80hz, echter na 12cm hoogte was ik er klaar mee, en heb de boel op elkaar gelijmd.
 
translam peerless fr35/8 build
Het resultaat zijn 2 leuk ogende luidsprekertjes, met prachtig geluid, echter volledig zonder bas :-S
 
Om dit setje aan te sturen wil ik een versterkertje in dezelfde stijl bouwen, dus op elkaar geplakt (translam), en uitgefreest, multiplex. De versterker zelf bestaat uit een TPA3116d2 klasse D versterkertje van Ebay, het geluid wat dit kleine bordje produceert is verbluffend.
TPA3116D2 2.0 kanaals versterker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *