15-06-2010 159750 km

Okidokie, tijd voor onderhoud, de auto is dan wel goed onderhouden, en bijvoorbeeld de distributieriem hoeft qua kilometers nog lang niet te worden vervangen, qua leeftijd kon dit wel eens een ander verhaal zijn, de v-snaar is in ieder geval uitgedroogd.

Dus tijd voor een hele grote beurt : v-snaar, distributieriem, spanrollen, waterpomp, oliekeerringen, klepdekselpakking, differentieelolie, versnellingsbakolie en remvloeistof. Wat betreft materiaal zijn het de kosten niet, rest alleen nog de vraag of het de moeite loont om zelf te doen, of te laten doen. Daarnaast nog wat kleine dingen, spuiten van ruitenwisserspoilertje, derde remlichtpitje vervangen door LED, wielkasten inspuiten met tectiel/antisteenslag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *