Jeanneau Fantasia 27

Sinds 28-08-2010 zijn we in bezit van een Jeanneau Fantasia 27 uit 1986.

 

Meer informatie over de Jeanneau Fantasia 27 vindt u hier : www.clubfantasia.org , die site hebben we opgezet als een soort van vraagbaak voor Fantasia eigenaren.

 

Na jaren een open boot ( Flying Arrow Spanker ) te hebben gezeild, wilde ik graag de mogelijkheid hebben om langer en verder weg te kunnen met een zeilboot, hierop kochten we de Jouet Sheriff. Hiermee hebben we ons zeilgebied flink uitgebreid en hebben we prachtige vakanties gehad op het water.

 

Toch kwam er een wensenlijstje naar voren, want na 2 weken in een Sheriff bivakeren wil je wat meer comfort. Een paar van die dingen, een afsluitbare hut, kombuis met stahoogte, koelkast, diesel inboard motor, kielmidzwaard etc.

 

Met deze wensen in het achterhoofd blijven er weinig betaalbare bootjes over, als het budget dan ook nog eens mee gaat spelen, en je het liefst een modern ogend maar relatie kleine boot zoekt … dan blijft er eentje over “de Jeanneau Fantasia 27” … We vonden onze huidige boot gewoon via Marktplaats, in Friesland, de boot was voorzien van veel opties die er hoe dan ook op zouden komen ( zonnepanelen, stuurautomaat, dieptemeter ).

 

Na een korte bezichtiging was het gevoel direct goed, de ruimte, de indeling en de algehele staat van de boot, het deed aan de verwachtingen of overtrof deze zelfs. Binnen een 2 weken hebben we de boot dan ook gekocht en naar z’n nieuwe ligplaats gebracht.

 

Onze ervaringen en belevenissen op het water kunt u verder volgen via http://boot.stiensnet.nl , of zie de RSS feed hieronder :

 

Jeanneau-Logo

Onderstaande teksten zijn geschreven door zowel Nienke als JPD en komen binnen vanaf de RSS feed van boot.stiensnet.nl .

 

{loadposition template-feed-boot}

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *