Jeanneau Fantasia 27

Sinds 28-08-2010 zijn we in bezit van een Jeanneau Fantasia 27 uit 1986.

 

Meer informatie over de Jeanneau Fantasia 27 vindt u hier : www.clubfantasia.org , die site hebben we opgezet als een soort van vraagbaak voor Fantasia eigenaren.

 

Na jaren een open boot ( Flying Arrow Spanker ) te hebben gezeild, wilde ik graag de mogelijkheid hebben om langer en verder weg te kunnen met een zeilboot, hierop kochten we de Jouet Sheriff. Hiermee hebben we ons zeilgebied flink uitgebreid en hebben we prachtige vakanties gehad op het water.

 

Toch kwam er een wensenlijstje naar voren, want na 2 weken in een Sheriff bivakeren wil je wat meer comfort. Een paar van die dingen, een afsluitbare hut, kombuis met stahoogte, koelkast, diesel inboard motor, kielmidzwaard etc.

 

Met deze wensen in het achterhoofd blijven er weinig betaalbare bootjes over, als het budget dan ook nog eens mee gaat spelen, en je het liefst een modern ogend maar relatie kleine boot zoekt ... dan blijft er eentje over "de Jeanneau Fantasia 27" ... We vonden onze huidige boot gewoon via Marktplaats, in Friesland, de boot was voorzien van veel opties die er hoe dan ook op zouden komen ( zonnepanelen, stuurautomaat, dieptemeter ).

 

Na een korte bezichtiging was het gevoel direct goed, de ruimte, de indeling en de algehele staat van de boot, het deed aan de verwachtingen of overtrof deze zelfs. Binnen een 2 weken hebben we de boot dan ook gekocht en naar z'n nieuwe ligplaats gebracht.

 

Onze ervaringen en belevenissen op het water kunt u verder volgen via http://boot.stiensnet.nl , of zie de RSS feed hieronder :

 

Jeanneau-Logo

Onderstaande teksten zijn geschreven door zowel Nienke als JPD en komen binnen vanaf de RSS feed van boot.stiensnet.nl .

 

 

 

Nieuw :

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Welkom op

CABRIOOT.COM

De digitale speeltuin van JPD

 

 

 

 

Nog meer van dit

 

 

 

 

Het origineel

 

 

 

hdlz13

 
 
Cabrioot ...
Of te wel een samenvoeging van de woorden "Cabrio" & "Idioot" .
 
Ergens op een bepaalde tijd een aantal jaren geleden , laten we zeggen halverwege het jaar des heren 2000 kocht ik een computer , nam een breedband verbinding.
 
Rond dezelfde tijd werd ik eigenaar van een Golf 1 cabriolet uit 1985. Na een dag of 3 gekeken te hebben wat de mogelijkheden waren van het internet bedacht ik  dat het wel leuk zou zijn om een website te maken, onderwerp lag ook voor de hand, namelijk mijn hobbyautootje ... zie de geboorte van deze site .
 
Sindsdien is er wel een en ander veranderd, en is cabrioot.com vooral uitgegroeid tot mijn digitale speeltuin, deze site dient dan eigenlijk ook geen ander doel dan voor mijn eigen vermaak en lering, mocht een ander er echter wat aan hebben dan is dat mooi meegenomen.

 

Dit is een grijze balk

 

 

Archief

Hieronder volgt een soort zoekfunctie, waarom je die zou willen gebruiken is mij geheel onduidelijk, maar goed, het ding werkt.

Zoeken

Hoe lang al ?

 

 

 

 

Wat technisch geneuzel


IP Addres:
3.216.79.60
CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)
Joomla Template by cabrioot.com