Stamboom

Met een zo standaard achternaam als ” Dijkstra ” leek het me praktisch onmogelijk om uit te zoeken waar je voorouders vandaan komen. Een aantal jaren geleden heb ik dit al eens geprobeerd uit te vinden, zonder echt resultaat.

 

Echter, met het huidige aanbod aan informatie op internet is het maken van een stamboom ineens vanuit je luie stoel te doen, en dus ben ik eens begonnen in kaart te brengen waar mijn voorouders zoal vandaan kwamen.

 

Mijn zelfgemaakte stamboom heb ik offline gehaald, de informatie die ik tot dusver had gevonden heb ik ingevoerd in de wiki-based Werelate.org website.

 

Klik hier om door te worden verwezen naar de stamboom 

 

Veel voorkomende namen zijn :

 

– Dijkstra

– Nijp

– Wassenaar

– Feringa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *